Det kunne sagens være det?

Er ret sikker på jeg ikke er den eneste som synes det er MEGA træls når ens børn er syge.
Og da slet ikke når man ikke aner hvad de fejler.!
Loke fik nogle små pletter rundt om munden og lidt på rumpen.
Rumpen får i altså ikke lige billedet af xD – Men det startede med at jeg faktisk bare skulle ha 1 time mere søvn, da drengene havde sovet TOTAL elendig og det var weekend så Ricki kunne lige tag dem lidt.
Men så kaldte Ricki på mig og jeg var lidt ”IIIHHH La’ mig nu være”
Men jeg gik ind til ham, så kiggede jeg ned på Loke da Ricki spurgte mig hvad dette kunne være, de var dog ikke så slemme så vi ventede lidt.
Men der skete meget på nogle timer, får de blev kun slemmer
Dagen efter ringede jeg til lægen får at høre om de ville se ham eller hvordan og hvor ledes jeg beskrev pletterne og sekratæren sagde bare amen det kan sagens være skoldkopper, men måske os mæslinger..!!!
Hmmm.. Sagens?
Jamen så spørger vi om de ønskede vi kom får at bekræfte om det var skoldkopper eller mæslinger… Altså vi har jo os en lille knægt på 3 mrd og jeg har aldrig haft skoldkopper så jeg ville da gerne være 99% sikker på om det er skoldkopper eller noget helt andet… Men de ville ikke have at vi kom
Jeg og Ricki synes det var meget besynderlig at de igennem telefonen kunne vide hvad Loke fejlede… Får vist det var skoldkopper så var det vel over alt og ikke kun på fod, numse, hænder og mund..
Men det vel bare mig som er en lille pyldre mor.
Nede i vuggestue havde vi læst de havde en episode med hånd- fod- mundsygdom og børnesår..
Så vi googlede os lidt omkring den Hånd- Fod- Mundsygdom, og de tegn den sygdom har er præcis det Loke har så vi ringede igen dagen efter.
Jeg fortalte at vuggestuen har en episode med en masse Hånd- fod- mundsygdom om det kunne være det Loke havde og ikke skoldkopper..
Hvor hun sagde at det også sagens kunne være.
Jeg spørger hende sekratæren om det så er mæsling, skoldkopper eller Hånd- Fod- Mundsygdom..
Men det viste hun ikke, men det var ikke særlig smart at vi kom og blev undersøgt da det er nogle smitsomme sygedomme og kan risikere at smitte rigtig mange personer!!!
Så jeg og Ricki blev bare selv indei om at det nok bare er Hånd- Fod- Mundsygdom da han ikke har det alle steder, så når lægerne ikke kan hjælpe må google jo hjælpe os.
Så når man googlede det Loke havde så må det være Hånd- Fod- Mundsygdom, men at en læge ikke kan hjælpe os og kun kommer med det sagens kan være eller at hun ikke ved det..!!!
Så det fandme ikke særlig fedt at have en syg dreng, som har mistet appetiten og har det skidt.
At man bare ”TROR” det er den sygdom hjælper jo ikke ligefrem mig og min søn med hvordan vi skal tackle det.. Jeg ved godt der ingen behandling er.. Men at det bare ville være dejligt at vide hvad han 99% fejler og om der så snart er risiko får jeg blir syg fordi det er skoldkopper!!!.
Så om jeg har mistet lidt får min læge..
Jep, rigtig meget

Skriv et svar